AKSARAY / ESKİL - Şabanlı İlkokulu

Şabanlı İlkokulu

Karşıyaka mah.Şabanlı ilkoku Eskil/Aksaray
Vizyon
Dünü bugüne; bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu; yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin elbirliği ile çevrede, bölgede ve ülkede “Model Okul” olmaktır. Öğrencilerimizi ve yöre halkımızı geleceğe hazırlamak, karşılaşacakları güçlükler karşısında yılmamayı, çözümsüzlüğün değil çözümün bir parçası olmayı hayat felsefesi haline getirmelerine yardımcı olmaktır. Teknolojik imkânları başta öğrencilerimiz olmak üzere eğitim bölgesinde yaşayan tüm insanlara tanıtmak, bu konuda öncülük etmek, durağan değil kendini ve etrafını yenileyen, yenilerken kendi değerlerini de korumayı bilen bir nesil yetiştirmektir.
Misyon
Biz; bütün öğrencilerimizin Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda öğrenmeyi öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili, milli ve manevi değerlere sahip kendine güvenen, kendini tanıyan ve ifade edebilen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Amacımız; sevgi, saygı ve güven ortamında “başarma azmi ve geleceği şekillendirme sorumluluğu” ile mükemmele ulaşmak için çalışarak, sürekli gelişimle öncü olmaktır.
08.30-14.15
Kalorifer ile ısıtılmaktadır.